Header image Header image

Sales- & Supportmedewerker (m/v) fulltime

Bij Alluance werken we met een compact en enthousiast team, we werken nauw samen met elkaar. De werkomgeving is, net als de producten, prachtig! De sfeer is informeel, de arbeidsvoorwaarden zijn prima én je collega’s willen graag kennis met je maken!

In deze binnendienstfunctie ben je het eerste aanspreekpunt voor dealers en potentiële dealers uit de KRT (keuken retail). Je adviseert en begeleidt deze dealers zowel product-technisch als commercieel in het hele traject.  

Enkele taken uit het pakket:
  • Product voorlichting geven
  • Offertes opstellen en opvolgen
  • Begeleiden van orderproces vanaf inkoop tot en met aflevering
  • Contacten met diverse (internationale) leveranciers
  • Aansturen van levering en plaatsing van apparatuur, via logistieke partner(s)
  • Betrokken bij aansturing after-sales
Onze nieuwe collega heeft een afgeronde HBO opleiding richting commercieel of minimaal gelijkwaardig, schrijft en spreekt correct in het Nederlands en Engels (Duits is zeker een pré). Bovendien ben je gestructureerd en servicegericht.
Alluance Group
Alluance Group, gevestigd in Genemuiden, vertegenwoordigt de kwaliteitsmerken Sub-Zero Wolf uit Amerika en het Duitse Gutmann. Keukenapparatuur voor het allerhoogste segment! Ons werkgebied bestaat uit Nederland, België, Scandinavië en de Baltische Staten. In deze landen werken wij met een geselecteerd netwerk van dealers. Naast deze B2B contacten hebben we ook rechtstreeks contact met de eindgebruiker. In Nederland en België verzorgt ons eigen after-sales team de service van onze apparatuur.  

Reageren?

Denk je dat jij de competenties hebt voor deze functie? Reageer dan snel via info@alluance.nl!
 
Op zoek naar meer informatie?
Neem dan contact met ons via 038-385 18 50 en vraag naar Martijn Schuurman of Kees Lindeboom.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.