Header image Header image

LIEFDE VOOR KWALITEIT, SFEER EN STIJL

Aan de rand van Genemuiden, aan de oever van het Zwarte Water, vindt u een organisatie met een grenzeloze liefde voor kwaliteit, sfeer en stijl. Wie de indrukwekkende showroom binnenstapt, ziet en voelt dat aan alles. Daar is tastbaar dat Alluance Group al tientallen jaren internationale topmerken aan zich bindt.

De medewerkers hebben hun nuchterheid echter nooit laten varen. Liever werken ze hard voor alle relaties. Daarvoor doen ze alles wat ze  kunnen. Dat is Alluance Group. Een man, een man. Een woord, een woord. En werken aan merken waarop we trots zijn.


KWALITEIT


Wij stellen hoge eisen aan levensduur, kwaliteit, design en service. Tevreden zijn we niet snel. Continu zoeken we naar verbeteringen. Dat vinden wij vanzelfsprekend. Sub-zero, Wolf, Gutmann en Fulgor Milano staan immers voor klasse en uitstraling in de keuken.

De overeenkomst tussen de merken? Ze onderscheiden zich met professionele eigenschappen voor thuis. Samen vormen ze een prachtig pallet van merken waarvan wij de trotse leverancier mogen zijn.