Header image Header image

WERELDMERKEN IN GENEMUIDEN

Een kijkje in onze keuken? Onze showroom staat garant voor een indrukwekkende kennismaking met het assortiment van Alluance Group. Zo overweldigend als de aanblik van de producten en de ruimte, zo no-nonsense en ‘thuis’ ervaart u Alluance met een kop koffie aan onze keukentafel. In een regelmatige wisselende samenstelling presenteren wij in onze showroom de producten waar we zo trots op zijn. Kom gerust eens een kijkje nemen.


VOORPROEFJE: ONZE KOOKWORKSHOP

Echt kennismaken met de merken van Alluance kan het beste in onze showroom. 100% overtuigd raken van het gebruiksgemak gaat het beste door gewoon te doen. Dat geldt voor u als dealer, maar natuurlijk ook voor uw klanten. Bijna wekelijks wordt er gekookt in onze showroom. Meld u gerust aan voor een kookworkshop. Leer uw keuken en het optimale gebruiksgemak ervan kennen tijdens een kooksessie. Beleef de apparatuur onder leiding van een professionele kok. Met de mooiste producten op de beste apparatuur.

Bel ons of surf naar http://www.subzero-wolf.nl/kookworkshops voor meer informatie over de kookworkshops en om te reserveren.AllUANCE EVENT 2015

BEKIJK ONZE BROCHURE

Alluance brochure