Header image Header image

Technisch medewerker binnendienst m/v (40 uur p/week)

Koken is creëren. Inspireren. Beleven. Met oog voor detail. Bij Alluance Group beschouwen we food preservation & preparation als een kunstvorm. Met grenzeloze passie leveren wij daarom keukenapparatuur voor het koelen, bewaren en bereiden van voedsel, die ongeëvenaard in klasse is en onderscheidend in ontwerp, comfort en duurzaamheid. 

Voor uitzonderlijke prestaties is een team van getalenteerde mensen nodig. Om samen met ons team op een inspirerende manier te zorgen voor de allerhoogste standaard zijn wij op zoek naar een: Technisch medewerker binnendienst m/v ( 40 uur p/week).

 

Wat ga je doen?

Ons aftersalesteam zorgt ervoor dat de klant ook na aankoop tevreden blijft. Jij ondersteunt het team daarbij, zowel in de vorm van werkvoorbereiding als door lichte reparaties uit te voeren, in onze werkplaats en soms op locatie. Ook voer je lichte magazijnwerkzaamheden uit. Je hebt regelmatig contact met de technische afdelingen van onze buitenlandse leveranciers. In de loop van de tijd groei je uit tot een specialist die technische vragen van onze klanten beantwoordt.

Wij zoeken iemand die…

  • technisch inzicht heeft (bij voorkeur een opleiding en/of ervaring in de elektrotechniek);een teamspeler is;. 
  • minimaal een mbo werk- en denkniveau heeft;
  • secuur werkt, praktisch is ingesteld en een hands-on-mentaliteit heeft;
  • sterk is in communiceren in het Engels; Duits is een pré;
  • stressbestendig is en overzicht weet te bewaren.

 

Al je werkzaamheden dragen bij aan het doorgronden, bevestigen en overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. 

Wat je van ons kan verwachten:

Werken bij Alluance betekent werken in een zeer afwisselende functie. Samen met een hecht team zet je topprestaties neer. Dat doe je in een bijzondere werkomgeving, die past bij het topsegment waarin wij ons bewegen. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door passie voor klant en product en door een goede, informele sfeer. Wij helpen je bij het opbouwen van productkennis, onder andere door je mee te nemen naar trainingen in binnen- en buitenland. 

Belangstelling?

Voor vragen kun je contact opnemen met Kees Lindeboom, 038 385 18 50.

Heb je interesse in deze functie? Stuur je cv en motivatie naar solliciteren@alluance.nl.