(junior) Accountmanager

40 uur p/week

Werk waar je energie van krijgt (40 uur p/w)

Wij zijn op zoek naar een dynamische teamplayer die graag op pad is om klanten voor te lichten en te adviseren. Een enthousiaste collega met commerciële voelsprieten.

Wat ga je doen?

Samen met een ervaren collega-accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van producten van het succesvolle merk Opera in heel Nederland. Gaandeweg ontwikkel je veel kennis over de producten van deze specialist in inductiekookplaten met afzuigsysteem. Je houdt je kennis op peil door nieuwe ontwikkelingen en trends in de markt op de voet te volgen. Hierdoor kun je de klant uitgebreid voorlichten en van een goed onderbouwd advies voorzien. Door te bouwen aan langdurige relaties met bestaande en nieuwe klanten, zorg je voor continuïteit en groei.

Wij zoeken iemand die…

Wat je van ons kan verwachten:

Samen met een klein en hecht team zet je topprestaties neer. Dat doe je in een bijzondere werkomgeving, die past bij het topsegment waarin wij ons bewegen. Daarnaast ben je veel op pad naar klanten. Heel afwisselend dus. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door passie voor klant en product en door een goede, informele sfeer. Wij helpen je uiteraard bij het opbouwen van de benodigde productkennis.

Belangstelling?

Voor vragen kun je contact opnemen met Martijn Schuurman, 038 385 18 50. Heb je interesse in deze functie? Stuur je cv en motivatie naar solliciteren@alluance.nl